Edelbox

Edelbox Nederland B.V. is in juli 2020 geopend met de eerste vestiging in Apeldoorn, Edelbox Apeldoorn B.V.. Vanaf augustus 2022 is de locatie aan de Olsoweg in Groningen in gebruik genomen. Per februari 2022 zal de derde locatie geopend worden in Deventer waarna er op korte termijn nog velen verspreid over heel Nederland zullen volgen. Edelbox verhuurt luxe garageboxen voor zzp’ers, ondernemers en particulieren. Deze garages zijn niet alleen te gebruiken voor de opslag van uw spullen, voorraden, auto’s of administratie, maar tevens als kantoorruimte of postadres voor uw onderneming, als werkplaats waar u werkzaamheden voor uw klanten kunt verrichten of als verzendlocatie van uw webwinkelverkopen.

Uit onderzoeken, mede onder de huurders van de Edelwonen appartementen, bleek dat meer dan de helft behoefte heeft aan extra kast- en opslagruimte. Die moet dan wel dezelfde kwaliteit hebben als hun appartement of woning, in de buurt liggen en schoon, verzorgd en veilig zijn. De luxe boxen hebben een eigen huisnummer, internet, verwarming en alarm en voldoen aan de hoogste beveiligingseisen. Bij de nieuwe Edelbox Work & Storage die in Groningen is gebouwd is een verdieping  met beveiligde opslag(storage)boxen voor o.a. huurders van de appartementen en andere particulieren. Na Groningen volgen dit jaar nog 6 locaties en de komende vier jaar circa 70. Alle opslagboxen liggen op gemiddeld tien minuten rijden van de Edelwonen complexen en woonwijken.

De Edelboxen zijn beschikbaar in diverse maten en voorzien van diverse faciliteiten. Wij informeren u graag verder op www.edelbox.nl