De activiteiten

Heden

2.1.1. Bouwhuis Vastgoed

Actieve periode 2001 – heden
Bouwhuis Vastgoed investeert in winkels, kantoren en bedrijfsruimten die langdurig zijn verhuurd aan kwalitatief goede huurders in Nederland,
België en Duitsland. Naast het beleggen houdt Bouwhuis Vastgoed zich bezig met het ontwikkelen van vastgoed, variërend van objecten ten behoeve van bedrijfs-, kantoor-, winkel- en woondoeleinden alsmede de ontwikkeling van particuliere zorgconcepten. Door het vastgoedmanagement volledig intern te houden is er geregeld contact en een gezonde relatie met de huurders. Korte lijnen, herkenning, aandacht betrokkenheid komen de relatie huurder/verhuurder ten goede.

2.1.2. Edelwonen

Actieve periode 2013 – heden
De beste oplossingen zijn vaak eenvoudig in de basis. Edelwonen geeft een nieuwe invulling aan wonen en de vraag naar compacte woonruimte voor mensen die bewust alleen, maar wel in een veilige en sociale omgeving wonen. Trendy woonstudio`s voor singles of studenten zijn gerealiseerd in een gebouw dat tegelijk een warm thuis biedt, voorzien van alle gemakken en faciliteiten als flexwerkplekken, sport- en wellnessruimtes, wasserettes en een keuken waar dagelijks een warme maaltijd wordt bereid. De eerste Edelwonen locatie, De Robijn in Apeldoorn, bewees binnen korte tijd dat dit concept een schot in de roos is. Het thuis- en familiegevoel, gezond leven, veiligheid, gemak en leuke activiteiten zijn een paar steekwoorden die het wonen in een Edelwonen locatie treffend typeren. Op deze website informeren wij u uitgebreid over achtergronden, ontwikkelingen, mogelijkheden en locaties van.

Voor meer informatie: www.edelwonen.nl

2.1.3. De Robijn Woonstudio’s

Actieve periode 2013 – heden
De Robijn is een nieuwe en comfortabele vorm van wonen die geheel voldoet aan de wensen en eisen van deze tijd. In samenwerking met Domica Apeldoorn, de huismakelaar van de Robijn, maakt u kennis met alle mogelijkheden van de Robijn. U kunt alle type studios bekijken en ook de gebruiksmogelijkheden van de faciliteiten wordt uitgelegd. Op deze manier weet u zeker dat u voor de juiste studio kiest en kent de Robijn vanaf het moment van de sleuteloverdracht voor u geen geheimen. Dat geeft een prettig gevoel en daar kunt u thuiskomen!

Voor meer informatie: www.derobijn.nl

2.1.4. De Smaragd Appartementen

Actieve periode 2015 – heden
De Sfeervolle Woonoplossing voor een moderne doelgroep. De Smaragd is een warm thuis voor haar bewoners, met 17 comfortabele
2 persoons appartementen van 45 – 60 m2, die kunnen profiteren van gemakken en faciliteiten, zoals sauna, zonnebank, fitnessruimte, werk- en vergaderruimtes en ontspanning.
Wonen in een rustige, sfeervolle omgeving dankzij de besloten, parkachtigetuin en de diverse terrassen en minimaal (bestemmings)verkeer.

Voor meer informatie: www.desmaragd.nl

2.1.5. Ibiza Penthouse

Actieve periode 2007 – heden
Op slechts twee vlieguren van Nederland verwijderd biedt Ibiza Penthouse mogelijkheid op Ibiza èn van haar luxe, met designmeubelen ingerichte,
penthouses te huren met twee verdiepingen woongenot, zwembad en fitnessmogelijkheden. Voor de gasten staat een nieuwe, witte Range Rover Sport in de beveiligde parkeergarage klaar. Daarnaast hebben zij een vrijblijvende reservering van minimaal één dag per week voor het Penthouse motorjacht “Estrella”, inclusief kapitein en hostess. Bij op het vliegveld worden de gasten opgehaald door één van de Ibiza Penthouse hostesses in hun eigen Range Rover Sport. Ibiza Penthouse gasten hebben bovendien toegang tot uitgebreide servicediensten: zij kunnen 24 uur per dag de officemanager op Ibiza bellen voor al hun Ibiza Penthouse staat voor privacy, veiligheid en een heerlijke zorgeloze droomvakantie. Ibiza Penthouse: the key to your dreams.