De activiteiten

Heden

2.1.1. Bouwhuis Groep

Actieve periode 2001 – heden
Bouwhuis Vastgoed investeert in winkels, kantoren en bedrijfsruimten die langdurig zijn verhuurd aan kwalitatief goede huurders in Nederland,
België en Duitsland. Naast het beleggen houdt Bouwhuis Vastgoed zich bezig met het ontwikkelen van vastgoed, variërend van objecten ten behoeve van bedrijfs-, kantoor-, winkel- en woondoeleinden alsmede de ontwikkeling van particuliere zorgconcepten. Door het vastgoedmanagement volledig intern te houden is er geregeld contact en een gezonde relatie met de huurders. Korte lijnen, herkenning, aandacht betrokkenheid komen de relatie huurder/verhuurder ten goede.

2.1.2. Edelwonen

Actieve periode 2013 – heden
De beste oplossingen zijn vaak eenvoudig in de basis. Edelwonen geeft een nieuwe invulling aan wonen en de vraag naar compacte woonruimte voor mensen die bewust alleen, maar wel in een veilige en sociale omgeving wonen. Trendy woonstudio`s voor singles of studenten zijn gerealiseerd in een gebouw dat tegelijk een warm thuis biedt, voorzien van alle gemakken en faciliteiten als flexwerkplekken, sport- en wellnessruimtes, wasserettes en een keuken waar dagelijks een warme maaltijd wordt bereid. De eerste Edelwonen locatie, De Robijn in Apeldoorn, bewees binnen korte tijd dat dit concept een schot in de roos is. Het thuis- en familiegevoel, gezond leven, veiligheid, gemak en leuke activiteiten zijn een paar steekwoorden die het wonen in een Edelwonen locatie treffend typeren. Op deze website informeren wij u uitgebreid over achtergronden, ontwikkelingen, mogelijkheden en locaties van.

Voor meer informatie: www.edelwonen.nl